•  

Katie is een Soulful Career Coach die multi-enthousiaste, empathische SOULPRENEURS begeleidt van onduidelijkheid over wat ze hier komen doen naar het omarmen en uitdrukken van hun levenswerk. 

Het grootste probleem is dat Soulpreneurs twijfelen wat voor hen mogelijk is; ze hebben het gevoel dat er altijd iets ontbreekt. Wat ze helder moeten krijgen is hun unieke genialiteit en wat echt hun ziel en verlangen naar meer gemak, flow & betekenis voedt.

Katie helpt je nieuwe mogelijkheden te zien voor je zielswerk & freedom-based lifestyle. Haar mojo is een mix van diepe verbinding, creativiteit, healing, hoop, plezier en anderen aanmoedigen om nooit te verliezen wie ze zijn.

Als voormalig (burned & bored out) corporate marketing-sales-strategy professional, expat, liefhebber van “do-good” en moeder, blijft ze intensief investeren in zichzelf en in haar onderneming. Ze werd getraind door de besten in hun vakgebied & is gecertificeerd als:

   Strategic Intervention Coach @ Anthony Robbins Training, om je te helpen los te komen van beperkende gedachten & stappen vooruit te nemen.

    Soul Realignment Practitioner @ Andrrea Hess, om te ontdekken wat je ziel hier wil uitdrukken. 

    Soul’s Calling Coach & Facilitator @ Soul’s Calling Acadamy, om je roeping te vinden en het werk te doen  waar je het meeste plezier, gemak en connectie met jezelf ervaart.

    Qoya teacher (yoga+dance) @ Qoya.love, as movement is medicine.

    Alt-MBA graduate @ Seth Godin, om changemakers te begeleiden en zinvolle verandering teweeg te brengen.

Katie walks her talk. Dit werk is haar genius + soul’s calling in actie. 

Ze heeft in verschillende delen van de wereld gewoond en gewerkt en spreekt vloeiend Engels, Nederlands & Frans. Ook Spaans & Italiaans zijn opgeslagen in het linkerdeel van haar hersenen.

Vandaag woont ze met haar Italiaanse vriend Luigi en hun lieve dochter Giselle in Brussel waar ze on- & offline werkt met mensen van over de hele wereld. 

 

More about