EEN LEVEN EN CARRIERE IN LIJN MET WIE JE ECHT BENT

Your Soul Work

  

Voor soulpreneurs-to-be op zoek naar “hun ding”, een zinvol & vrijer leven.

Werk vormt, net als relaties, de kern van het leven. Het houdt je het grootste deel van jouw wakkere uren bezig. Vaak lijkt het aan de buitenkant alsof je het gemaakt hebt: je hebt misschien financiële middelen & leuke relaties, woont op een toffe plek, en misschien kun je reizen wanneer je wilt.

En toch…

ben je vaak ongelukkig en/of niet meer geboeid door jouw werk

 vraag je je af waar je nu echt goed in bent

weet je niet meer wat je wil 

 wil je een nieuwe stap in je carrière zetten maar twijfel je

ervaar je fysieke & emotionele klachten; een burnout loert om de hoek

voel je dat je jezelf niet kan zijn waardoor je niet meer op jouw intuïtie vertrouwt

 heb je ideeën & “enthusiasmes” maar zie je niet hoe die allemaal met een werk & leven te combineren

volg je wat anderen zeggen wat mogelijk is voor jou 

 heb je een functioneringsgesprek gehad dat niet overeenkomt met je verwachtingen

 wil je meer zinvol werk, in lijn met wie je bent & die je de tijd doet vergeten

is er constant twijfel, frustratie, vermoeidheid &/of verveling aanwezig

is er een zwaarte dat je niet van je kunt afschudden; een gevoel dat er (altijd) iets ontbreekt

voelt het alsof je moet kiezen waar je jouw energie steekt: in (het vinden van) je soulful werk OF je gezin OF je projecten OF je passies. En moeten kiezen voelt alsof je een deel van jezelf verliest.

 

 (Heb je hier al enkele keren “ja” zitten knikken, dan is loopbaanbegeleiding wellicht écht iets voor jou! 

Lees snel verder)

 

En dus verander je van job/functie/richting, van locatie, doe je opleiding na opleiding of zoek je het plezier vooral in je persoonlijke leven.  

Bij elke verandering voelt het in het begin alsof je op weg bent naar het leven/werk dat je wilt. Maar na een tijdje besef je dat ook deze shifts je niet de langdurige voldoening, flow & vrijheid geven waarnaar je verlangt.

Het leven is langzaamaan nogal leeg gaan voelen, en beetje bij beetje begin je losgekoppeld te zijn van jezelf – niet meer wetend wat te doen. Je hebt blinde vlekken over jouw talenten; je denkt dat wat je zo vanzelfsprekend doet niets bijzonders is. Maar dat is het wel! Je bent gewoon vergeten wie je werkelijk bent & dat is niet jouw fout; het werd ons niet geleerd. Damm it!

 

 

 Zonder jezelf diepgaand te kennen, is het moeilijk om de juiste beslissingen voor jouw werk & leven te nemen. 

Als mentor & coach die in het verleden in jouw schoenen stond, kan ik jou nu op veel kortere tijd helpen om de mogelijkheden rond werk dat bij jouw talenten past én jouw ideale levensstijl helder te krijgen zodat je een gevoel van vrijheid kan ervaren. 

 

In stap 1 maken we een diepgaande analyse van wie jij écht bent. Wat kom jij hier eigenlijk creëeren? Wat is jouw uniek talent? Hoe vertaal je dat in jouw werk? 

 

In stap 2 fusioneren we jouw werk met de andere elementen die je koestert in jouw leven zodat er overal een stukje van jezelf tot uiting kan komen & je meer plezier, flow & gemak ervaart. 

 

Het ziet er zo uit↓ 

Een 1-op-1 reis in het thuiskomen bij jezelf.

 

Waarin je:

 jezelf leert kennen op het diepste niveau van je zijn & die kennis voor altijd kan gebruiken bij het nemen van beslissingen voor je werk & leven – Bye bye twijfel!

 in kaart brengt wat er vandaag ontbreekt in je werk/leven én de volgende stappen “ziet”Hello clarity!

 zal ontdekken wat er voor jou nodig is om dagelijks een gevoel van tevredenheid, vrijheid & flow te ervarenHmm, zalig!

 een carrière & een levensstijl creëert die jouw verschillende “enthousiasmes” combineert, positief bijdraagt aan de wereld & jouw uniek-zijn tot uitdrukking brengt. – Bonjour plaisir, flow, geluk, gezondheid & variatie! 

 een voorbeeld voor jouw kinderen zal worden & jouw vrienden zal inspireren met jouw durfGoed voorbeeld doet goed leiden! En de wereld heeft dit oh-zo-nodig. 

 je je vrijer zal voelen & strategieën leert om meer dan enkel de rekeningen te kunnen betalen¡Hola! voluit leven!

 

Let’s Play

 

The Flow

  • Neem contact met me op via deze link om een datum & tijd af te spreken. Tijdens een gratis gesprek van 30 minuten zal ik aandachtig luisteren naar wat er vandaag voor jou speelt; wat haalbaar is . 
  • Zodra we besluiten samen te werken & ik jouw betaling/loopbaancheque(s) heb ontvangen, stuur ik je een welkomstpakket per mail. Dat is meteen het startshort van jouw reis!
  • We gaan dan verder met een eerste sessie van 2u waarin we de intenties vastleggen voor ons werk samen. (met of zonder loopbaancheques)
  • Tussen de sessies door krijg je opdrachtjes. Reserveer hiervoor ongeveer 1 a 2 uur per week voor, dus hou wat ruimte vrij in je agenda. Het ‘huiswerk’ is niet alleen de basis voor de volgende sessie, maar het is ook waar “a lot of the magic happens!”
  • Elke sessie duurt 60 minuten zodat je de helderheid, focus, groei & aandacht krijgt die je nodig hebt om een leven/werk te creëren dat je plezier brengt.
  • Het aantal sessies is écht afhankelijk van hoe goed jij jezelf al kent. Met de VDAB loopbaancheques heb je recht op 7 sessies voor 80€ & de meeste mensen hebben hier ook echt nood aan. Je kan starten met een eerste cheque van 4u & dan samen bekijken of je de 2de cheque van 3u wenst in te zetten. Extra sessies, bovenop de VDAB loopbaancheques zijn zeker mogelijk & kosten 90€ per 1,5u. 
  • Sessies kunnen hybride & op volgende locaties doorgaan:
   • Online (zoom/skype) 
   • Brussel: In één van de mooiste art deco huizen van de stad: @ The Nine, rue Archimedes 69, 1000 Brussel (metro Schuman): creativiteit & inspiratie verzekerd!
   • Tervuren: Bij mooi weer in het Park Van Tervuren waar de prachtige natuur & stilte zorgt voor een extra dopamine-boost.

 Investering in jezelf

VDAB loopbaancheques (zie info ↓) max 7 sessies van telkens 1u 

Extra sessies of bij geen recht op loopbaancheques: 90€ per 1,5u.

 

Over Loopbaanbegeleiding

 

Wanneer heb je recht op VDAB loopbaancheques?

Om de 6 jaar heb je recht op loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques. Dit houdt in dat je elke 6 jaar 2 pakketten van loopbaancheques kan bestellen waarbij het eerste pakket recht geeft op 4 uur loopbaanbegeleiding & de 2de cheque recht geeft op 3 uur loopbaanbegeleiding.  Zo betaal je slechts 11,5 euro per uur voor 7 uur loopbaanbegeleiding.

 

Voorwaarden VDAB-loopbaancheques

Om in aanmerking te komen voor VDAB-loopbaancheques dien je aan 5 voorwaarden te voldoen:

   • Je woont in Vlaanderen of Brussel

   • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige

   • Je hebt al minimum 7 jaar werkervaring opgebouwd over je hele loopbaan

   • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding

   • Je volgt de loopbaanbegeleiding bij een erkend loopbaancentrum in het Nederlands. Ik ben aangesloten bij loopbaancentrum Coaching Life.

Loopbaanbegeleiding stimuleren als WERKGEVER 

De Vlaamse overheid wil werknemers stimuleren om hun loopbaan actief in handen te nemen en subsidieert loopbaanbegeleiding. Als werkgever kan u de loopbaancheque promoten en inzetten bij de medewerkers.  

  • Als werkgever kan je als sponsor of derde betaler optreden.
  • Dat wil zeggen dat je aan je werknemers aanbiedt om het persoonlijk aandeel terug te betalen. Het principe is hetzelfde als voor de particulier die beroep wil doen op deze subsidie: elke Vlaamse burger heeft om de 6 jaar 2 loopbaancheques van 1×4 uur – 1×3 uur begeleiding ter beschikking, flexibel te gebruiken wanneer hij of zij daar behoefte aan heeft. Afhankelijk van het probleem, kan er samen gekeken worden hoeveel cheques in een traject in te zetten.
  • Hiermee draag je actief bij aan de persoonlijke ontwikkeling van je werknemers, bovenop de initiatieven die je al aanbiedt (bv. opleiding, training, coaching, outplacement coaching …).
  • Loopbaanbegeleiding is supplementair aan een opleidingsplan op de werkvloer & geen vervanging.

Zeger Lindemans – Multilinguistic Communication Manager + Events Organizer + Tennis Teacher -Belgium